Ga naar de inhoud

Wanneer wordt mijn badkamer, keuken of toilet vervangen?
Je badkamer, keuken of toilet vervangen we op het moment dat het technisch noodzakelijk is. De technische staat controleren we om de zoveel tijd. Wanneer dit is hangt af van hoe oud jouw badkamer, keuken of toilet is. En ook van de periode waarbinnen we het werk kunnen uitvoeren.

In de jaarlijkse onderhoudskrant lees je of we het komende jaar een controle doen in jouw straat. Tijdens deze controle kijken we of onderhoud/vervanging van je badkamer, keuken of toilet nodig is.

Als we met jouw badkamer, keuken of toilet aan de slag gaan, vertellen we jou en de andere bewoners in de straat daarover. Je krijgt ruim de tijd om vragen te stellen en opmerkingen of wensen met ons te delen.


Wat als ik de kleur of de materialen niet (meer) mooi vind?
De technische staat bepaalt of we jouw badkamer, keuken of toilet onderhouden of vervangen. Wanneer je niet tevreden bent over de uitstraling, dan is dat voor ons geen reden om je badkamer, keuken of toilet te vervangen.


Wat als de technische staat van mijn badkamer, keuken of toilet niet goed is?
Het kan zijn dat jouw badkamer, keuken of toilet nog niet zo oud is, maar wel in slechte staat is. Je kunt ons dan vragen de technische staat te controleren. Als die niet goed is, doen we de werkzaamheden misschien eerder. Als de slechte technische staat door jou komt, dan is een deel van de kosten misschien voor jezelf.


» Lees hier onze werkwijze