Ga naar de inhoud

Om je helemaal thuis te voelen wil je misschien iets veranderen in of aan je woning. Dat snappen we. Sommige veranderingen vinden we geen probleem. Maar niet alles mag. En voor grote klussen heb je altijd vooraf schriftelijke toestemming van ons nodig. 


Welke klussen kunnen wij voor je doen?
In een aantal gevallen kun je ons inschakelen voor een verandering van je woning. Denk aan:

Soms schakelen wij een professionele (externe) partij in om de aanpassing te doen. Voor een deskundig advies kun je in elk geval bij ons terecht. Onze planvoorbereider woningverbetering bespreekt graag met jou de mogelijkheden en de eventuele bijkomende kosten.


Liever zelf aan de slag?
Voor kleine klussen heb je geen toestemming nodig. Bedenk wel van tevoren of de verandering weer gemakkelijk te verwijderen is bij een verhuizing. Als je twijfelt neem contact met ons op.


Grote klussen? Vraag toestemming
Omdat we kwaliteit in onze woningen belangrijk vinden, stellen we bij grotere klussen voorwaarden. Vraag bij grotere klussen altijd van tevoren toestemming. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van zonwering, een schuurtje of schotelantenne. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier.

Of vul de aanvraag woningverbetering digitaal in.


Veelgestelde vragen over zelf klussen:

Nee. Verbeteringen die je zelf hebt aangebracht en betaald, worden niet meegenomen in het Woningwaarderingstelsel.

Alleen als we een vergoeding hebben betaald voor de woningverbetering, telt deze verbetering mee in het Woningwaarderingstelsel. Maar hier wordt pas rekening mee gehouden wanneer er een nieuwe bewoner op jouw adres komt te wonen.

 

Voor het plaatsen van een airco hanteren wij het volgende beleid ( zie bijlage) 

Gerelateerde bestanden: