Ga naar de inhoud

We gaan weer woningen toevoegen in Apeldoorn! Van Wijnen is voor ons gestart met de bouw van een appartementengebouw met 32 driekamerappartementen in Haven Centrum. De huurappartementen zijn verdeeld over 5 bouwlagen. Het appartementengebouw ‘De Molen’ komt naast het appartementengebouw ‘De Silo’ (in aanbouw); tussen het pand van Omnizorg en parkeergarage Koningshaven-Centrum in. 

Globale planning 

Voor de bouwvak richtte Van Wijnen het bouwterrein in. Na de bouwvak starten ze met de fundering en daarna met de ruwbouw (storten van de vloeren, plaatsen van dragende wanden, enz.). 

We verwachten dat in het tweede kwartaal van 2024 de werkzaamheden zich meer naar binnen verplaatsen. Dan is het tijd voor zaken als het plaatsen van binnenwanden, binnenkozijnen en –deuren, het aanbrengen van het tegelwerk, enz.  

Daarna wordt het gebied rondom het gebouw ingericht. Naar verwachting kunnen we de appartementen eind 2024/begin 2025 opleveren aan de nieuwe bewoners. 

Wil je in aanmerking komen? 

Wil je straks in aanmerking komen voor een van de 32 nieuwe driekamerappartementen in Haven Centrum? Dan moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek. 

In Haven Centrum wordt aan meer projecten gewerkt 

Zo bouwt Dura Vermeer er aan De Silo, een gebouw met 24 koopappartementen. De gemeente werkt aan het verleggen van de ingang van parkeergarage Koningshaven-Centrum. En zelf hopen we dit jaar nog te kunnen starten met de bouw van Short Stay, de 30 tijdelijke kleine wooneenheden voor spoedzoekers.