Ga naar de inhoud

Bij Ons Huis werken zo'n 65 mensen dagelijks met plezier aan goed wonen. Leuk werk dat er echt toe doet! Bij Ons Huis krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je baan zelf in te richten. Met z'n allen gaan we ervoor om de ambities van Ons Huis waar te maken.

Wie ben jij?
Het mooie is dat we niet alleen naar de functie kijken, maar vooral ook naar jou. Wat zijn jouw talenten? Jouw wensen? En hoe kun je die optimaal inzetten om je baan superleuk te maken. Van je leidinggevende krijg je ruimte en vertrouwen die je nodig hebt. MT-leden zitten niet op je vingers te kijken, maar zijn er voor je als je ze nodig hebt. Fijn toch?

Blijf leren
We zijn aangesloten bij de Corporatie Academie. En dat is net zo mooi als dat het klinkt. Zie het als een enorme bibliotheek met cursussen, trainingen en workshops. Fysiek en online. Vaak gratis, soms niet, maar dan maak je gebruik van je ontwikkelingspotje waar we ieder jaar een bedrag instorten. Zo kun jij blijven leren.

Arbeidsvoorwaarden
Die zijn natuurlijk dik in orde. Kijk maar:

  • Een mooi salaris vanuit een stabiele cao.
  • Een blijk van waardering als we extra blij met je zijn.
  • Vakantiedagen en vakantiegeld om op die vakantiedagen ook daadwerkelijk iets leuks te doen.
  • Flexibel werken en thuiswerken is (meestal) mogelijk. Dus wil je eerst de hond uitlaten voordat jouw werkdag begint? Geen probleem.
  • Vaker op vakantie? Koop gerust met fiscaal voordeel extra verlofdagen.
  • Moeten we nog zeggen dat je een mobiel en laptop van de zaak krijgt? Goede apparatuur, dat werkt wel zo lekker.
  • We zeggen niets over onze koffie. Dat is zo'n cliché. Wil je het echt weten? Kom dan maar eens proeven.


Sinds 2021 is Guus Rademaker Planvoorbereider Woningverbetering bij Ons Huis. In die rol houdt hij zich bezig met het verbeteren van badkamers, toiletten en keukens en andere kleine verbeteringen aan onze huurwoningen.

“Voor mij is dit echt een geweldige uitdaging. Al sinds mijn studie Facility Management ben ik gefascineerd door gebouwen.” Lachend: “En daar hebben we bij Ons Huis natuurlijk voldoende van.”